067 1234 144

Location: the village of Nahoriany, Lviv region

Area: 119 m²

The task: To create a practical design that will be relevant for many years to come.
The result: We developed a design where each room has plenty of storage space. Two large closets were placed in the corridor, and a staircase was hidden in the basement at the entrance.

Despite the small area, we managed to create a corner for each resident: in the bedroom – a dressing table for the hostess; in the living room – a study for the owner; in the children’s room – zones for the rest, education, and sports.

We mainly selected light shades of the interior with accents of green and gray. Thus, they created a modern eco-style in the house and visually expanded the space.

First floor

Kitchen

Living room

Bathroom №1

Corridor №1

Second floor

Corridor №2

Bedroom

Children’s room

Bathroom №2

Guest office

I want to do the same!

Sign up for a consultation first

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

If you have any questions or if you want to consult about studion services - just call - 067 1234 144 or write to email hello.glstudio@gmail.com