+38 067 1234 144

Розташування: м. Львів

Площа: 91 м²

Завдання: Господарі квартири – успішні підприємці – прагнули організувати максимум простору, підкресленого “чистими” кольорами: білим, синім та венге.

Результат: Задля досягнення бажаного результату стіну між вітальнею та кухнею демонтували, залишивши з неї лише невеличку частину по центру. У вітальні розмістили комфортний диван, а робочу зону відділили вишуканою перегородкою з малюнком який повторюється в інтер’єрі. Кухня ж не лише стильна, а й максимально зручна. “Острів” у центрі зі стільницею з штучного каменю можна використовувати і як стіл, і як додаткове місце для приготування їжі. Крім того, у ньому передбачили також місце для зберігання. Це другий проект, який ми спільно розробляли з нашими замовниками.  

Кухня-вітальня

Спальня

Гостьова кімната

Коридор

Балкон біля кухні

Балкон біля спальні

Кладовка

Санвузл гостьовий

Санвузол основний

Хочу так само!

Для початку запишіться на консультацію

Ще роботи з портфоліо

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Якщо виникнуть додаткові питання або ви хочете проконсультуватись відносно послуг студії - просто подзвоніть по телефону +38 067 1234 144 або пишіть на пошту hello.glstudio@gmail.com