+38 067 1234 144

Розташування: с. Нагоряни, Львівська обл.

Площа: 119 м²

Завдання: Створити практичний дизайн, що буде актуальним ще багато років.
Результат: Розробили дизайн, де в кожному з приміщень багато місця для зберігання речей. В коридорі розмістили дві великі шафи, а при вході сховали сходи в підвал.

При невеликій площі нам вдалось створити для кожного мешканця свій куточок: в спальні — косметичний столик для господині; в гостьовій — кабінет для господаря; в дитячій — зони для відпочинку, навчання і спорту.

В основному вибрали світлі відтінки інтер’єру з акцентами зеленого і сірого. Таким чином, створили в будинку сучасний еко стиль і візуально розширили простір.

Перший поверх

Кухня

Вітальня

Санвузол №1

Коридор №1

Другий поверх

Коридор №2

Спальня

Дитяча

Санвузол №2

Кабінет-гостьова

Хочу так само!

Для початку запишіться на консультацію

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Якщо виникнуть додаткові питання або ви хочете проконсультуватись відносно послуг студії - просто подзвоніть по телефону +38 067 1234 144 або пишіть на пошту hello.glstudio@gmail.com