+38 067 1234 144

Розташування: Новий Розділ

Площа: 300 м²

Завдання: розробити дизайн бенкетного залу в класичному стилі
Результат: проект основного залу має чітко виражений центр приміщення, який ідеально вписується між існуючими колонами, щоб зробити приміщення візуально вищим, були запропоновані вставки з дзеркала та художня робота у вигляді перспективи, яка піднімається в небо. Лінії стелі плавно пререходять на стіни, утворюючи цілісну композицію. На підлозі використано плитку польського виробництва з малюнком, розробленим на індивідуальне замовлення за ескізами дизайнерів.

Великий зал

Малий зал

Хол

Хочу так само!

Для початку запишіться на консультацію

Ще роботи з портфоліо

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Якщо виникнуть додаткові питання або ви хочете проконсультуватись відносно послуг студії - просто подзвоніть по телефону +38 067 1234 144 або пишіть на пошту hello.glstudio@gmail.com

Дізнатись«Дізнайтеся повну вартість дизайну Вашого інтер'єру!»Вам доступен бонус и скидка