+38 067 1234 144

Розташування: Львів

Площа: 100 м²

Завдання: розробити стильний дизайн квартири, в якому будуть сучасні технології і деталізовано розписані елементи, використані в дизайні
Результат: проект виконано в неокласичному стилі з елементами еко. Зелений колір в основному приміщенні кухні-вітальні символізує спокій, мир, гармонію, життя і зростання. Дерево – це натуральність, взаємодія з природою. Спроектовано систему покімнатного регулювання температури, рекуператори з можливістю керування зі смартфона, хорошу акустику та інші інженерні рішення для комфортного життя.

Кухня-вітальня

Коридор

Спальня

Кімната сина

Основний санвузол

Гостьовий санвузол

Гардероб

Хочу так само!

Для початку запишіться на консультацію

Ще роботи з портфоліо

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Якщо виникнуть додаткові питання або ви хочете проконсультуватись відносно послуг студії - просто подзвоніть по телефону +38 067 1234 144 або пишіть на пошту hello.glstudio@gmail.com